Am votat pe cine a ales Dumnezeu?

Astăzi după ce mi-am exercitat dreptul de vot, m-a frământat o întrebare: Dacă omul pe care l-am votat iasă preşedinte, pot afirma că am votat pe cine a ales Dumnezeu? Cred că în ciuda acestei campanii murdare, Dumnezeu în providenţa sa, are un ales. Un ales care nu întruneşte calităţile biblice a unui lider, dar care după nu ştiu ce valori sau principii Dumnezeu a ales să-l pună în fruntea plaiului mioritic. Poate să ne dea Dumnezeu un conducător, asemenea naţiunii Israel, pentru a ne pedepsi? Spun DA cu tărie, deoarece cred că merităm urgia divină.
Rămâne să vedem în urma rezultatelor electorale, dacă Dumnezeu în providenţa Sa a ales un bici să ne trezească sau un toiag să ne mângâie.
Aşteptare uşoară!

9 gânduri despre „Am votat pe cine a ales Dumnezeu?

  • Bine ai venit Mihail misionarule în grădina florilor de Nard. Aşa e, avem nevoie de candidaţi după inima lui Dumnezeu. Asta înseamnă că noi creştinii ar trebui să ne implicăm mai mult în politică şi din rândurile noastre cineva să candideze la funcţia supremă în stat?

 1. Partidul conservator este fostul partid umanist -rebotezat.
  Termenul de Umanism (din latină: humanitas = omenie, umanitate) are două semnificaţii:
  Poziţie filozofică care pune omul şi valorile umane mai presus de orice, orientându-se în special asupra omului ca individ. Omul constituie astfel valoarea supremă, este un scop în sine şi nu un mijloc. Umanismul implică un devotament pentru căutarea adevărului şi moralităţii prin mijloace umane, în sprijinul intereselor umane. Axându-se pe capacitatea de autodeterminare, umanismul respinge validitatea justificărilor transcendentale cum ar fi dependenţa de credinţă, supranaturalul sau textele pretinse a fi revelaţii divine. Umaniştii susţin moralitatea universală bazată pe condiţia umană ca loc comun, sugerând că soluţiile problemelor sociale şi culturale umane nu pot fi provincialiste. – sursa: wikipedia.
  Deci este anticrestin., impotriva lui Dumnezeu !!
  Domnul Isus a spus:
  „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea,…..” Matei 12:30; iar in Marcu 9:40 tot Domnul Isus zice:
  „Cine nu este împotriva noastră este pentru noi.”

  Concluzie : Alianta PSD+PC este impotriva noastra ,implicit domnul Geoana este impotriva noastra.Este un rationament simplu ,dar si Cuvantul lui Dumnezeu este simplu (fara filozofii omenesti) pt.cel ce crede.
  Daca domnul Basescu este dupa inima lui Dumnezeu? nu cred,dar cred ca este dupa voia Lui. Nici faraon n-a fost dupa inima Lui dar in Rom.9:17 Cuvantul ne spune
  ” Fiindcă Scriptura zice lui faraon: „Te-am ridicat înadins, ca să-Mi arăt în tine puterea Mea şi pentru ca Numele Meu să fie vestit în tot pământul.”

  • Interesant punct de vedere.
   Mulţimim de lămuririle cu partidul conservator /umanist!
   Să înţeleg că nici tu nu eşti atât de extaziat de Băsescu, deşii îl susţii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s