Portret de elector

Dezamăgire, gust amar, tristeţe, lehamite sunt doar câteva din culorile care-mi pictează acum portretul sufletului. Sunt sibian şi poate că asta spune multe. Primarul nostru a afirmat în cursul acestei zile că locuitorii Sibiului au votat majoritatea pro Băsescu pentru a rămâne domnia sa primar la Sibiu. Dacă stau să mă gândesc la strada unde locuiesc, neasfaltată încă, îi dau dreptate. Vreau ca el să rămână primar ca şi strada mea să fie asfaltată. Pe de altă parte însă, l-aş fi vrut acolo, pentru că am sperat într-o schimbare.
Întrebarea căreia nu-i găsesc răspuns este următoarea:  cei 5 milioane de români care au votat pentru actualul preşedinte, nu locuiesc tot în România? Nu au simţit pe pielea lor ce înseamnă 5 ani de guvernare Băsescu? Nu au simţit nimic, în inima lor de români când celelalte naţiuni ne arătau cu degetul din pricina hotărârilor sale?
Părerea mea este că Băsescu nu-şi va termina mandatul. Sau ar trebui să întreb dacă o să-l înceapă? Penele de curent, banii şi cadourile oferite alegătorilor, ameninţarea că nu-şi vor mai primii pensile sau că vor fi daţi afară de la serviciu dacă nu votează cu preşedintele în funcţie, sunt doar veşti care ar trebui să zboare ca nişte fluturaşi pe lângă urechile noastre? Nu sunt ele dovada clară că alegerile au fost fraudate? Da, cred că alegerile au fost delapidate!
Nu vreau să zugrăvesc un PSD alb ca zăpada, cu siguranţă au petele lor, dar în comparaţie cu haina lor pătată ici colo, cea a PDL-ului este de un negru rupt din iad.

4 gânduri despre „Portret de elector

 1. Si daca esti sibian, ce mare branza? Si daca Johannis al vostru a fost luat drept umbrela de vreme rea de monstruoasa coalitie antibasescu, ce mare branza? Cum vad din rezultatele votului, sibienii vostri n-au fost prea convinsi de asa zisul proiect electoral Johannis.

  • Mai întâi işi urez bun venit pe blogul meu.
   Da ai dreptate, umbrela Johanis,a fost o protecţie,dar o protecţie pentru ploaia acidă a actualului preşedinte.
   Aşa cum am mai spus, sibienii nu l-au votat pe Geoană, pentru a rămâne Johanis în continuare primar la Sibiu.Nu înseamnă că nu au fost convinşi de proiectul electoral care-l avea pe Johanis premier, dimpotrivă au cunoscut potenţialul primarului şi din egoism au vrut să-l păstreze numai pentru ei…
   ai dreptate cu PC-ul am corectat 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s