Depărtarea de Dumnezeu naşte monştrii!

Ştim cu toţii despre ororile naziştilor şi ne înfiorăm când auzim, citim sau vedem materiale care tratează aceste subiecte desprinse parcă din filmele horor de la Hollywood. Ce ştim însă mai puţin, sau chiar deloc, sunt grozăviile înfăptuite de comuniştii sovietici. Gropile comune, unde civili nevinovaţi erau ucişi şi apoi îngropaţi, aveau ca rădăcini „lupta de clasă”, adică armonia supremă putea fi atinsă numai după ce oameni din anumite categorii erau ucişi (Lenin).Muncitorii cei mai buni, intelectualii cei mai marcanţi, inginerii cei mai iscusiţi , erau ucişi,  nu pentru că erau duşmanii societăţii, ci pentru că se dorea o restructurare a societăţii. Unul dintre comunicatele lui Lenin spuneau aşa: „Înfinţaţi cel puţin 100 de Gulag-uri! Executaţi ostaticii! Faceţi-o astfel încât populaţia, pe sute de mile împrejur, să vadă şi să se cutremure!”
Comuniştii ruşi, asemeni naziştilor nemţi au crezut într-o rasă pură, superioară, rasă care putea fi construită prin uciderea în masă a milioane de oameni nevinovaţi. Depărtarea de Dumnezeu naşte monştii! Ruşii continuă să-l alunge pe Dumnezeu din viaţa oamenilor. Ziarul Gardianul ne anunţă despre dorinţa comuniştilor ruşi de a elimina referinţa la Dumnezeu din imnul naţional.
Boris Kashin, membru al Dumei de la Moscova, a înaintat un proiect de lege pentru înlocuirea expresiei din imn care spune “apărată de Dumnezeu ca patria noastra iubită”, cu “apărată de noi ca patria noastra iubită”.
Este dezolant să vezi cum un popor ignoră pe Dumnezeul care a creat lumea, dar are pretenţia ca el să înainteze şi să se dezvolte plenar.
Azi dimineată am vizionat un documentar postat pe blogul fratelui Brânzei, intitulat Povestea sovietelor. Un documentar despre ororile comuniştilor sovietici. Am fost cutremurat de ceea ce am văzut. Întrebarea care îmi sună ca un ecou este cum a fost posibil aşa ceva? Pot fi numiţi oameni cei care au ordonat astfel de masacre?
Pentru cei care nu au văzut documentarul, vizionaţi aici!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s