Stropi de dragoste (2)

Continuăm seria „Stropi de dragoste” care îşi are originea şi explicaţia aici!
Dacă te iubesc? Răspunsul îl ştii deja! Cum aş putea să nu iubesc sufletul meu geamăn? Părticica din mine care mi-a lipsit 25 de ani, iar acum a venit să întregească ceea ce Creatorul a spus „să fie una”!?
Stelele sunt prea puţine pentru a demonstra iubirea mea! Le-aş lua şi ţi le-aş prinde în păr, dar tu nu ai nevoie de ele, pentru că tu însuţi eşti o stea care străluceşte ca un luceafăr în galaxia iubirii.
Te iubesc mai mult decât iubeşte floarea razele de soare. Te iubesc mai adânc decât iubeşte marea unduirea apelor ei. Te iubesc mai puternic decât vântul care apleacă semeţia brazilor. Te iubesc mai  temeinic decât iubeşte piscul de munte atingerea norilor. TE iubesc mai mult decât orice pe acest pământ, chiar dacă Demiurgul îmi este primul în iubire, nu-i nimic pe acest pământ să se asemene cu tine!
Dacă aş avea putere să aşez continentele pământului după bunul meu plac, le-aş aşeza în aşa fel încât să poţi citi dintr-o plimbare pe lună cuvintele  TE IUBESC!
P/S
Nu încerca să te lupţi cu iubirea. oricât de multă rezistenţă i-ai opune, în cele din urmă ea te va birui. Şi este atât de minunat să fi învins de iubire… Iubirea te transformă. Dacă eşti o mână de ţărână, o cocioabă părăsită, uitată de lume şi ignorată, lasă-te cucerită de dragoste şi ea te va transforma într-un palat măreţ, admirat de toţi şi preţuit de Dumnezeu.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s