Reţetă pentru un suflet sănătos

Siropul rugăciunii: Trebuie luat în fiecare zi indiferent de stare. Dimineaţa, la amiază, seara sau în timpul nopţii, este oricând binefăcător. Cel mai indicat însă este dimineaţa devreme, atunci are putere maximă. Poate fi luat în orice cantitate, nu are niciodată efecte adverse. Consecinţa tratamentului cu acest sirop este vindecarea aproape instantanee a insomniei, depresiei, anxietăţii şi  atacurilor de panică.

Picături în inimă Cuvântul: Aceste picături trebuiesc administrate concomitent cu „siropul rugăciunii”. Efectul lor este maxim dacă se citeşte cu stricteţe prospectul începând cu Geneza până la Apocalipsa.Nu are contraindicaţii.Indicate persoanelor care prezintă deja manifestările clinice ale stresului informaţional, reprezentate prin oboseală, iritabilitate, anxietate, tulburări de somn, depresie psihica sau scăderea performanţelor intelectuale.

Injecţiile Post: Aceste injecţii trebuiesc administrate de regulă de până la 2 sau 3 ori pe săptămână. În cazuri extreme pot fi întrebuinţate şi mai des. Efectul lor este de umplere cu putere şi vitalitate. Atunci când se apelează la aceste injecţii trebuie dublată porţia la „Siropul Rugăciune” şi „Picături în inimă Cuvânt”. Aceste injecţii trebuiesc administrate fără să ştie multă lume, dacă este posibil să nu afle nimeni.

Nicu Meister

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s