Cea mai importantă descoperire ştiinţifică a anului 2009

Conform acestei surse: „Descoperirea hominidului Ardi, o creatură cu înfăţişarea apropiată de a primatelor, care a trăit în urmă cu aproximativ patru milioane de ani, în perioada în care fiinţele umane descopereau mersul biped, a fost desemnată cea mai importantă descoperire ştiinţifică a anului 2009 de revista Science. În urma cercetărilor, specialiştii au concluzionat că fosila reprezintă cel mai vechi strămoş comun al oamenilor şi maimuţelor.”

Am rămas fără cuvinte la citirea acestei ştiri. Este ca şi cum L-ai da pe Dumnezeu frumos la o parte pentru a-i înălţa o ofrandă „măreţului” Darwin. Dar este posibil aşa ceva? Cea mai importantă descoperire a anului să susţină evoluţia din hominidul Ardi?

Doamne îndură-te de noi şi nu ne pedepsi după cât de tare negăm existenţa Ta!

Oare pentru câţi oameni cea mai importantă descoperire a anului a fost Hristos? Probabil pentru puţini, pentru că misionarii lumii sunt în scădere, resursele financiare le canalizăm pentru a construi sedii şi clădiri impresionante, iar vestea bună este descoperită de foarte puţină lume. În schimb câştigă teren, după cum vedem, descoperirile care-L tăgăduiesc pe Dumnezeu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s