Un orfan român, fără mâini, studiază teologia la Oxford


Am rămas fără grai când am citit ştirea asta. E dovada că noi românii avem nişte caractere puternice, de luptători, care nu dau înapoi în faţa vitregiilor vieţii. Felicitări Cornel, Dumnezeu să te ajute să mergi mai departe.

Cornel Munn, un adolescent român adoptat de un cuplu britanic în 1992, dupa ce şi-a pierdut ambii părinţi, a reuşit să-şi ia viaţa în propriile mâini, deşi natura nu l-a înzestrat cu unele. Ajutat de părinţii săi adoptivi, tânarul a devenit un toboşar apreciat şi tocmai a fost acceptat de prestigioasa Universitate Oxford, din Marea Britanie.

Tânărul s-a nascut fără antebraţe iar viaţa i-a mai dat o lovitură în 1992, când şi-a pierdut ambii părinţi, la scurt timp după naştere, scrie Daily Mail.

Britanicii Ken si Doreen Munn l-au adoptat însă şi i-au oferit un nou cămin, in Whittington, Marea Britanie. Şansa oferită l-a determinat pe Cornel să lupte pentru a-şi împlini visele, iar in 2007, la 15 ani, a reuşit să se claseze pe locul al doilea la un concurs naţional de percuţie. Mai mult, Cornel a învăţat şi a fost admis de prestigioasa universitate Oxford, unde studiază teologia şi filosofia. Părinţii adoptivi sunt mândri de el şi cred că realizarile lui Cornel sunt uluitoare.

Urmăriţi aici continuarea articolului!

Anunțuri

4 gânduri despre „Un orfan român, fără mâini, studiază teologia la Oxford

  1. Am cautat si eu semnificatii:
    „Munn”->(norvegiana) gura;
    „Cornel”->(latina) horn;
    Acest tanar este un exemplu pentru noi, deoarece de cele mail multe ori avem binecuvantari de la Dumnezeu si nu le observam/folosim, doar atunci cand le pierdem le observam valoarea.
    Exemplul lui este „o gura” care „zbiara” strident in urechile romanului(celui din Romania) ca lucrurile se pot si altfel.Sa lasam ca focul pasiunii noastre, a fiecaruia, sa ne ridice pe culmi pentru a se vedea si dincolo de zari fumul puterii ce iasa prin „hornul” constientizarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s