Inventarul Bloggerilor creştini

Salut iniţiativa lui Mitruţ de a deschide un blog al blogărilor creştini. Da, ştiu că mai sunt şi alte repertoare ale blogurilor evanghelice, însă aşa cum spune şi el, există bloguri foarte puţin cunoscute, deşi au un conţinut foarte bun, care ar trebui promovate.

Mi- a plăcut propunerea lui: „E păcat că unii bloggeri cu real potenţial nu primesc o şansă de la cei mai avansaţi. Poate că în blogrollul tău ar trebui să introduci şi 2-3 începători pe care să îi promovezi şi să îi mentorezi.”

Vizitează chiar acum Bloggeri Creştini, vezi dacă eşti in listă, apoi spune şi altora de acest proiect, ca lista să fie cât mai corectă şi să poţi fi şi tu promovat chiar dacă eşti la început.


Anunțuri

4 gânduri despre „Inventarul Bloggerilor creştini

  1. Multumesc foarte frumos pentru aceasta postare! Nu ascund faptul ca blogul tau a fost o sursa de informatii utile pentru acest proiect!
    Fii binecuvantat!
    La vremea potrivita as vrea sa iti cer ajutorul pentru faza a doua si anume structurarea pe categorii!
    Acest proiect a fost initiat ca o unealta de lucru pentru cei ce scriu dar si pentru cei ce citesc si asa va ramane. Nu exista motivatii ascunse in afara celor prezentate si pe blog.

    • Eu te am în listă de cand am descoperit Google Reeder-ul. Îmi place să fiu la curent cu noutăţile scrise, fără să fiu nevoit să alerg ca un bezmetic de la un blog la altul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s