Stropi de dragoste (4)

Îmi este dor de soţia mea care în urmă cu 49 de zile 2 ore şi 34 de minute a plecat din mijlocul familiei, împreună cu fiica noastră cea mai mică, într-o „vacanţă necesară” care se finalizează în 2 Aprilie, dar care pentru noi cei rămaşi acasă (bărbaţii) este un mare şi greu test. De fapt pentru întâiul nostru născut Ruben, nu este o jale chiar aşa mare, dar pentru mine, tată şi soţ trecut de 30 de ani este o mare frământare împletită cu un sfâşietor alean.

Aşa că m-am apucat să cotrobăiesc prin scrisoriile pe care i le-am scris în perioada curtării. Scot la lumina internetului una intitulată sugestiv CĂUTARE.

Am căutat prin biblioteca numită  „A  Caracterelor şi nu am găsit nimic deosebit care să-mi atragă atenţia. Gânduri nărăvaşe mi-au trecut prin minte şi am crezut cu naivitate că aceea carte care să-mi satisfacă dorul şi nevoia de împlinire a fost împrumutată…

Am aruncat o ultimă privire printre rafturile prăfuite ale bibliotecii şi am fost atras de o carte cu titlul auriu: ANNELIESE. Am scos cartea cu grijă din raft şi am început să citesc. Pe măsură ce lecturam, uimirea şi bucuria luau locul descurajării iniţiale.

Eram fericit, aceasta era cartea pe care o căutam. Am strâns-o cu frenezie la piept şi din acea zi am luat-o acasă. Citesc în fiecare zi paginile ei şi mă umplu de satisfacţie. Am necurmat un ospăţ al bunei dispoziţii şi al împlinirii sucesive. De când citesc această carte viaţa mea a devenit alta, sunt un om schimbat!

Nu mai vizitez acum biblioteca, caracterelor. Am găsit ceea ce căutam şi nu cred că este vre-o carte care să mă desfăteze mai mult. În fiecare zi descopăr lucruri noi în această carte. Mă fascinează şi mă fericeşte. Îţi mulţumesc Doamne că mi-ai dat această carte din biblioteca Ta!

Cu drag un cititor împătimit, Nicu M.

4 gânduri despre „Stropi de dragoste (4)

 1. E bun betesug cititul.

  Buna Nicu
  Iti recomand un nou blog

  awtozero.wordpress.com

  Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

  A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
  In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

  A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui”.

  Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu”.

  • Da, nici cu cu tine nu mi-e rusine Am citit ultimul tau post „Mai aproape de cer” noi avem o revista a bisericii intitulata „Aproape de cer”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s