Învierea nu e un basm, e realitate în stare pură

All-Things-New-Background-Open-Tomb-e1423664844960Nu este aici, ci a înviat. Aduceţi-vă aminte ce v-a spus pe când era încă în Galileea, când zicea că Fiul omului trebuie să fie dat în mâinile păcătoşilor, să fie răstignit şi a treia zi să învieze.” Şi ele şi-au* adus aminte de cuvintele lui Isus. La întoarcerea lor de la mormânt, au povestit toate aceste lucruri celor unsprezece şi tuturor celorlalţi. Cuvintele acestea li se păreau apostolilor basme şi nu le credeau. Luca 24:6-11

Învierea lui Hristos nu este un basm, nu e o poveste plăsmuită a unor ucenici derutați de mersul evenimentelor. Diavolul vrea să credem că este un basm pentru că el știe puterea învierii. Atunci a pierdut lupta și nu vrea să-și mai aducă aminte, preferă să fie un vis urât, o născocire a minților umane, dar NU! Este realitatea. Hristos ESTE viu!

Martorii învierii au fost soldații care au văzut cu ochii lor acest eveniment unic în istorie, dar au preferat să tacă în schimbul unei sume de bani. A fost o încercare disperată a diavolului de a nu permite adevărului să se răspândească. El mai încearcă și astăzi să mituiască lumea, denaturând sensul sărbătorii cu pui și iepurași, dar noi nu ne lăsăm înșelați! Noi nu tăcem precum soldații odinioară, noi răspândim vestea în lung și-n lat Hristos a înviat, este viu și transformă viețile ruinate și irosite în vieți împlinite, care ard pentru o cauză nobilă, cauza evangheliei!

Hristos a înviat!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s