Despre autor

img1461575278383De ce Flori de Nard?
Pentru că NARD este un acrostih al familiei mele.
N=Nicolae, Nicu, adică eu soţul şi tatăl familiei și Naomi mezina familiei
A=Anneliese, Anne adică scumpa mea soţie şi dedicată mamă
R=Ruben, întâiul născut al familiei Meister
D=Deborah sau Deby, fetița din mijloc.

NARD =Plantă erbacee exotică, cu rădăcină foarte aromată, utilizată în industria parfumurilor. Marcu 14,3 „În timp ce se afla în Betania, luând masa în casa lui Simon, leprosul, a venit o femeie care avea un vas de alabastru, plin cu parfum de nard pur, foarte scump. Ea a spart vasul de alabastru şi a turnat parfumul pe capul lui Isus.” Acesta este doar unul din textele Scripturii unde apare nardul.

NOI dorim ca şi familie să revărsăm parfumul trăirii cu Hristos peste tot în jurul nostru. Doamne ajută-ne ca mireasma trăirii noastre, să transforme cât mai multe suflete în veritabile perle care să strălucească pentru Dumnezeu!

Numele meu este Nicu Meister, am 39 de ani, căsătorit, 3 copii, sunt diacon și lider de tineret în biserica Sfânta Treime din Sibiu. Sunt licenţiat în jurnalism (Sibiu – promoţia 2003) şi în teologie pastorală (Bucureşti – promoţia 2010)

Adresa mea de email este floridenard@gmail.com

Aşa cum am prezentat mai sus, doresc din toată inima ca ceea ce scriu să fiu de un bun miros Domnului, dar să atingă şi inimile cititorilor. Aş vrea să vorbesc inimilor mai întâi şi apoi minţilor!

20 de gânduri despre „Despre autor

 1. Pace Nicule…. pana acum nu am stiut ca ai blog… Ma bucur ca ai intrat in blogosfera itp-istă şi că suntem colegi. Văd ca scrii multe lucruri frumoase pe net şi folositoare. Domnul sa te binecuvinteze. Ţi-am pus linkul şi pe blogul meu. 🙂 Domnul să te ajute să îţi foloseşti talantul de jurnalist.

  • Mulţumesc pentru urări şi aprecieri. Cât despre „blogosfera itp-istă” aş vrea să fac o precizare: scriu pentru toţi cei care caută profunzime şi esenţă. Sper ca jurnalismul şi teologia să facă un bun mariaj în ceea ce mă priveşte…Te mai aştept pe blog!

  • Bine ai venit Daniel printre florile de nard:)Inseamna că mai vi pe aici!
   Nici eu nu sunt perfect,cum spui despre tine pe blogul tau, dar lupt pentru excelenţă. Îmi place blogul tău, scrii mult in engleză…

  • Dacă te referi la predicile postate, nu postez decât ceea ce predic eu. Dacă te referi la link-urile de predici, nu am găsit încă un site care să conţină integral predicile pastorului Nelu Brie. Există insa în cadrul site-ului predic.ro o secţiune dedicata lui vezi aici

 2. Salutare
  De curand am lansat un proiect prin care vrem sa atragem atentia evanghelicilor asupra domeniului de carte si mai ales asupra cititului drept activitate vrednica si necesara pentru „poporul cartii”. Proiectul „anul 2009 exprimat in carti” care se desfasoara pe blog.gramma.ro doreste sa prezinte personalitati si nu numai din spatiul evanghelic impreuna cu cartile care i-au marcat/ajutat in anul ce isi traieste ultimele clipe. Invitam astfel crestinii sa ne scrie despre 5 carti (pot fi mai multe sau mai putine) pe care le-au citit in 2009 si sa explice alegerile lor, in dreptul fiecarei carti, in cateva propozitii. In urma acestor prezentari speram sa adunam material suficient pentru a pune laolalta un ghid cu 20 de carti si recomandarile lor care trebuie citite in anul viitor, ghid care se va distribui gratuit. (mai multe detalii gasesti aici: http://www.blog.gramma.ro/?p=106 )
  Stim ca esti ocupat, dar ar fi prea mult daca te-am ruga sa participi la acest proiect? Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt cele 5 carti care te-au marcat sau impresionat placut in 2009 si sa le recomanzi in cateva cuvinte si altora. Credem ca participarea ta are capacitatea de a starni interesul internautilor evanghelici spre cartile cu adevarat bune.
  Iti multumim anticipat si asteptam cu interes raspunsul tau.

 3. Stimate frate Nicu Meister
  Azi am descoperit blogul dumneavoastra din intamplare si ne pare foarte bine!Ne place foarte mult blogul dumneavoastra si tot ce scrieti si toate linkurile .Am pus un link pe blogul meu AICISIACUMACOLOCURAND http://nowheresoonthere.blogspot.com/
  Am download toate cartile Cartea Caracterul Conteaza noi am platit pe un frate sa se traduca si am dat-o pe email gratuit la toti . .Mai avem si alte carti ,daca va intereseaza vi le trimitem daca ne dati o adresa de e-mail.Unele sant tiparite dar unele nu ,caci nu sant bani.Noi avem o alta adresa […@pacbell.net] in care avem peste 1500 de adrese unde trimitem calendare crestine meditatii traduse de noi (adica platite sa fie traduse sau scanate de o sora handicapata si bolnava de cancer din Suedia ,ori carti in serial ori articole interesante si foarte bune .Nu trimitem glume,jocuri,pps-uri sau politica .Pentruca ia foarte mult trimiterea (am facut 23 de grupe ) cautam sa trimitem numai ce e foarte bun si cat mai rar ca sa nu obosim cititorii cu e-mailurile noastre Eu Virginia care scriu sunt Asistenta medicala la pensie cu 11 copii. adulti 29-43-7 baieti si 4 fice si 12 nepoti si sotul meu care nu se pricepe decat la compiuterele de la reanimare unde inca lucreaza desii e la pensie, locuim in California din 1981 August.
  Cu aleasa pretuire frateasca !
  Virginia si Horen Brasov

  • Da, în momentul de faţă fratele Hozan are trei volume ale Amintirilor din ţară. Din păcate librăriile carea au deţinut aceste exemplare au epuizat stocurile, dar se doreşte reeditarea lor. O să-l întreb personal pe fratele Hozan despre acest lucru şi te voi anunţa cu proxima ocazie.
   Dacă vrei poti să-i scri pe adresa bisericii din Canada vasilehozan@krpc.ca sau să încerci să-l contactezi la numărul de telefon de acolo:
   (519) 894 9353 cu prefixul de Canada. Succes!

 4. Multumesc, desigur ca a Domnului; fara El nu este Biserica>
  Fiti binecuvintat!
  Nu sunt din Sibiu, voiam sa stiu pentru cineva din frumosul oras Sibiu,
  stiam ca nu-s decit doua baptiste; persoana este baptista.
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s