Lasă un mesaj

Vă invit să tastaţi  aici alte mesaje decât cele legate de postările zilnice. Pot fi propuneri, întrebări, urări, invitaţii sau exchange link. Toate sunt binevenite!

25 de gânduri despre „Lasă un mesaj

 1. Draga Nicu,
  Mi-am acordat ceva mai mult timp sa colind prin blogul tau. Voisem sa o fac atunci cand mi-ai facut o vizita pe blogul meu, dar toate isi au vremea lor.
  Deloc protocolar pot sa iti spun ca a fost o vizita placuta si instructiva.
  Imi mai doresc sa revin!
  Multa binecuvantare tie si familiei tale!

 2. Nu cred in intamplare pentru ca am un Dumnezeu Atotstiutor. Ma bucur ca am luat legatura cu tine!
  In 2010, prin harul Domnului, iti doresc sa ai parte de insotire si imputernicire speciala din partea Lui!

  Cu drag,
  Mitrut Stiopu

   • Tot ce face un om poarta amprenta investitiei. Dar e foarte important unde, in ce si cum investesti. De exemplu: iti poti strange comori in minte, in maini, in biserica dar si in cer.
    Tot ce ai facut tu in acest spatiu virtual, e o investitie: ai investit timp, resurse, ai citit ba una ba alta pentru a posta ceva de calitate, investesti gînduri, dai raspunsuri, oferi dedicatii, toate astea le faci cu scopul ca cineva să se bucure de ele si să îi fie folositoare. Cu alte cuvinte investesti ceva in altii, dar, daca nu intelegi ce inseamna investitia, ce ai investit şi pentru ce ai investit (cred ca nu e cazul tau), atunci ce scop ai in prezentarea blogului FLORI DE NARD (imi place cum ai ales numele)?
    O om, ce mari răspunderi ai,
    De tot ce faci (investeşti) pe lume…
    Sunt sigur că ştii versuri
    În privinţa ajutorului pe care mi-l soliciţi, deoarece nu înţelegi, ce să zic ?
    Dă-mi mîna să urc în căruţa ta şi îţi voi explica (vezi Filip şi famenul)
    Cu respect.

   • Cred ca m-am lasat dus de numele adresei de email. Cunosc pe cineva cu acest nume, si de fapt era un mod subtil de a-l ruga sa se deconspire, pentru a mă asigura că este acel cineva. Asadar incerc să fiu mai direct, ne cunoaştem? Esti din Sibiu? Am slujit cândva, undeva împreună? Multumesc anticipat!

   • Se pare că am postat comentariul unde nu trebuie, asa ca revi mai jos

    Încet, încet, mă urc în căruţa ta…
    Răspunsul este da, din ceea ce am citit pe blogul tău, se pare că-L slujeşti pe Dumnezeu implicîndu-te în viaţa celor din jur (revistă,predică, tineri, muzică, etc). Şi eu slujesc într-un fel asemănător, aşa că am putea spune că de exemplu duminica trecută am slujit împreună, sau că azi vom sluji împreună lui Dumnezeu. Tu undeva, cumva, eu altundeva altcumva ! Pe Acelaşi Dumnezeu, în numele Aceluiaşi Domn, prin puterea Aceluiaşi Duh.
    Cîteva întrebări: Undeva la “Despre autor” şi pe alte secţiuni spui despre faptul că ai compus muzică şi că vei posta doar predicile tale. Dacă nu ţi se pare prea mult, cred că ar fi bine să postezi în format audio (cel puţin) cîteva din piesele tale muzicale dar şi din predici. Eu le aştept, atît piesele muzicale cît şi predicile.
    Cît despre ceea ce îţi sugerează adresa de mail, nu umbla cu subtilităţi (glumesc).
    În rest multe, multe aprecieri pentru blog.
    Cu respect

 3. Caut tineri care doresc sa se implice la redactarea unei reviste crestine pentru tineri. Ma jos veti gasi domeniile in care avem nevoie de ajutor:
  Redactie
  Corectură
  Grafică şi tehnoredactare
  Responsabil web-site.
  Cei interesati sa ma contacteze. costeltin@gmail.com

 4. Sunt Samuel Varasciuc – responsabil web-site „Orizonturi eterne”

  Revista de viziune crestina „Orizonturi eterne” este o revista evanghelica, si nu a unei confesiuni, dorim sa-L marturisim pe Isus Hristos si invataturile Lui!
  Ne-ar face o deosebita placere sa facem un schimb de bannere cu dumneavoasta, bannerul nostru sa fie postat pe site-ul dumneavoastra, iar cel al site-ului dumneavoastra pe site-ul nostru. De aceea va rugam sa ne trimiteti fie imaginea, fie codul html, codul nostru fiind:

  Va multumim pentru colaborare!
  In numele echipei de redactie „Orizonturi eterne”

 5. Împlinește-ți promisiunile pe care le-ai făcut lui Dumnezeu si semenilor tai,fii milos si iarta din toată inima pe aproapele care te-a nedreptatit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s